Wie ben ik

Ellen de Jong

 

Ellen de Jong

telefoon: 06-15326054

e-mail: efdejojo@hotmail.com


Ik ben Ellen de Jong, 59 jaar en sinds 2007  ben ik met heel veel plezier Trainer en Coach en begeleid mensen bij levensvragen. Ik heb een eigen praktijk voor bewustzijnswerk en trainingen


                                              "Mindful Praktijk Amersfoort"


In 2009 heb ik de 6 jarige opleiding voor Zijnsgeoriënteerd begeleider afgerond. Daarnaast heb ik de opleiding voor Mindfulnesstrainers voor volwassenen van Johan Tinge afgerond en werd kinder-en jongeren trainer volgens de methode van Eline Snel.


Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam in de GGZ, op de afdeling Kinderen en Jeugd en geef les aan volwassenen richting Gespecialiseerd pedagogisch werk.

Ik geef trainingen aan Volwassenen, Jongeren en Kinderen.


In de GGZ heb ik sinds 2012 Mindfulnesstrainingen gegeven aan jongeren en kinderen die last hebben van depressie en angstklachten. Momenteel geef ik vooral trainingen aan jongeren en kinderen in mijn eigen praktijk, zowel in groepsverband als individueel. Onzekerheid, piekeren, stress, faalangst, allerlei klachten waar kinderen en jongeren maar last van kunnen hebben. Ik heb zelf 3 grote dochters van wie ik heel veel heb geleerd!


In 2002 maakte ik kennis met Zijnsoriëntatie en voelde me thuis bij de visie. Ik herkende daar een andere dimensie van Zijn, die altijd aanwezig en onproblematisch en vrij is. Door Zijnsoriëntatie leerde ik mezelf beter kennen en werd me bewust van mijn vrije aard, altijd aanwezig, ongecompliceerd, stralend van zichzelf en mijn psyche, die altijd op zoek is naar vervulling. Ik ben gaan ervaren dat er een heelheid bestaat, die iedereen gegeven is. En dat je daar niets voor hoeft te doen. Je bent inherent goed! In mijn leven heeft dit een grote vreugde gebracht en rust en ruimte en handvatten om om te gaan met allerlei situaties. Ik sta aandachtiger in het leven, vindt vervulling in aanwezig Zijn, ipv in Doen en raak minder snel uit balans. Ik vind het fijn om anderen deelgenoot te laten worden van geluk welke gegeven is. Ook in moeilijke omstandigheden.


In de Mindful Praktijk Amersfoort kunt u terecht voor individuele coaching, Mindfulness trainingen, Zijnsgeoriënteerde begeleiding en coaching, meditatietrainingen.U kunt ook bij mij terecht voor opvoedingsvragen en trainingen over Bewust/Mindful Opvoeden.

 

 


67939 bezoekers (102067 hits) sinds 14-10-2013